• şuan yemek istediğim ama evde kayınvalide ve kayınpeder olduğu için mecburen eve gidip ev yemeği yemek zorunda olduğumdur.
    bu mecburen kelimesini 2 kelimeli bir ikileme şeklinde yazardım ama henüz o kadar yükselmedim.

  • izmir ve istanbulda farklı şekilde yapılır. izmirde genelde sade ve baharatlı, istanbulda ise domatesli - biberli kokoreç meşhurdur.

  • iatanbulda yapılanı kokoreç denmeyi haketmeyendir

  • cep yakan bir nesne haline gelmiş ultra süper bir yiyecek. zaten bir senedir falan oha lan ne olmuş bunun fiyatına diyorduk. tam oldu, oh oldu.

    tavuk dönerim bile olmuş 18 lira ne yapayım ben şimdi.

  • asım ve kartal'dan daha iyisini benim de bulamadığım sakatat. favorim asım kokoreç, plase kartal kokoreçtir. fakat asım'da bence asıl yenmesi gereken atom kokoreç. biraz erken gidip bulabilirseniz kesin deneyin derim.

  • bir kaç yıl önce fazla yüzüne bakılmayan bir yiyecekti. kokoreçsever topluluk dışında kalanlar için gerçekten tiksintiyle karışık bir antipati vardı. lakin et fiyatlarının zamanla artmasıyla, et ürünlerine olan talep haliyle azalınca, kokoreçe olan karşıtlık yerini "lan acaba bi denesek mi", "o kadar insan bayıla bayıla yiyorsa vardır bir bildikler", "babam böyle kokoreç yapmayı nerden öğrendi" gibi düşüncelere bıraktı ve talebin artmasıyla kokoreç satıcıları da ver ettiler zammı... şimdilerde et ürünleri seviyesine henüz çıkmamış olsa da fiyatları ciddi seviyelere gelmiş durumda. bu iş nereye gidecek bilemiyoruz.

    "en lezzetli kokoreç, pis olandır" diyerek kapatıyorum mevzuyu.

  • izmir'i bilemiyorum ancak yolunuz düşerse ahmetli'de kokoreççi oktay'da bi tadına bakmanızı şiddetle tavsiye ederim.

  • alaybey'de dombili kokoreç diye oldukça meşhur bir yer var, uykuluk-kokoreç karışık versiyonu tavsiye edilir.

  • doyum noktasına bir türlü ulaşamadım.